Schade: Plaatwerk

schadeherstel-plaatwerk-caravancentrum-heuvelrug-utrecht
In onze eigen werkplaats herstellen wij iedere plaatschade aan uw caravan. Bij schades op de zijwanden en/of daken van 55 centimeter of groter vindt herstel plaats op basis van plaat vervanging. Uiteraard gebruiken wij hiervoor originele onderdelen en kwaliteitsmaterialen. Plaatvervanging bij een caravan vereist vakmanschap en veel ervaring. Wij zijn al bijna 40 jaar uw partner op gebied van schade herstel van caravans. Ook als u schade aan de caravan krijgt kort voor uw vakantie is het raadzaam even contact met ons op te nemen.

Garantie

Op elke schade reparatie zit een BOVAG garantie van 2 jaar, omdat wij overtuigd zijn van onze expertise geven wij u nog eens 2 jaar extra garantie.

Verzekering

Als BOVAG gecertificeerd bedrijf (strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en service verlening) verzorgen wij de complete afhandeling van de schade en komt uw vakantie niet in gevaar. Een caravan verzekering is meestal voorzien van een All Risk dekking, ook al bent u zelf de veroorzaker van de schade. Dit betreft schade aan zowel de binnen- als aan de buitenzijde van uw caravan.

Verzekeringsmaatschappijen zijn de laatste tijd echter bezig hun klanten te verplichten om de schade bij een ander herstelbedrijf dan die van uw keuze te laten repareren. De verzekeringsmaatschappij heeft vaak onderlinge afspraken met deze herstelbedrijven, zodat zij de schade voor hun voordeliger kunnen laten repareren.

U bent altijd vrij om zelf uw reparateur te kiezen en dus geen eigen risico!

Sommige verzekeringsmaatschappijen zullen u doorsturen naar andere bedrijven dan Heuvelrug Kampeer & Caravan om schade te laten herstellen. Zij geven aan dat hierdoor in de meeste gevallen het eigen risico zal komen te vervallen. Wij willen u belonen dat u heeft gekozen voor Heuvelrug Kampeer & Caravan. Wij zullen het eigen risico voor onze rekening nemen, want we zijn er trots op om de schade te mogen herstellen.
Laat u dus niet dwingen. Een voorwaarde van de Knaus fabriek om volledige garantie te behouden is dat een Knaus caravan bij schade wordt hersteld bij een Knaus dealer.

  • Vul altijd het Europees schadeformulier in en laat dit (indien nodig) door de tegenpartij ondertekenen
  • Meld de schade bij ons (tel. 0343-451320 of mail: info@heuvelrugkampeerencaravan.nl) en maak een afspraak voor het brengen van de caravan
  • Wij melden de schade bij uw verzekeringsmaatschappij
  • Meebrengen: kentekenbewijs en polisblad
  • Voorwaarde geen eigen risico: het schade bedrag moet boven de 1000,- (excl. btw) zijn
  • Samen met u plannen wij het herstel en expertise van uw caravan

Voordelen van Heuvelrug Kampeer & Caravan:

  • Behoud van eigen risico
  • Geen zorgen, de financiële afwikkeling van de schade wordt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij gedaan
  • Ruime ervaring met betrekking tot alle vormen van schade herstel van alle merken
  • Gebruik van originele onderdelen en de daarbij behorende montage richtlijnen volgens de fabrikanten