Over Ons

Ons Team

Georgette
Georgette
Michiel
Michiel
Joyce
Joyce
Brigitte
Brigitte
Jeroen
Jeroen
Leo
Leo

Heuvelrug Kampeer & Caravan: al meer dan 40 jaar een fantastisch adres voor levensgenieters en caravankampeerders. Wij zijn een kleinschalig, gemoedelijk, klantvriendelijke bedrijf en staan dichtbij onze klanten. Dealer van het topmerk KNAUS, het jonge WEINSBERG en het hippe trendy merk T@B. “Wij vertegenwoordigen inderdaad al vele decennia het merk Knaus en zijn daar nog lang niet op uitgekeken. Of je het nu hebt over de Sport Silver Selection, de Sudwind of de Deseo Transport: over alle caravans is optimaal nagedacht in technisch opzicht, qua comfort en qua styling. Voor wie iets minder uit te geven heeft, maar wel op zoek is naar een betrouwbare caravan, hebben we het merk WEINSBERG, met voortdurend een heleboel mooie exemplaren op voorraad. Onze eigenwijze T@B is retro, design, hip en trendy en eigenlijk voor iedereen die iets anders zoekt”, aldus Georgette Blancke.

Wij houden ons vanzelfsprekend op alle fronten bezig met caravans. En hoe! Alle merken gebruikte caravans worden verkocht. Ook kunnen wij uw caravan inkopen of bemiddelen in de verkoop ervan.

Alle groepen kampeerders en mensen die houden van het buitenleven zullen zich welkom voelen bij ons bedrijf in het bosrijke Leersum, vlakbij Veenendaal.
Onze shop heeft namelijk een ruim aanbod en de wijze waarop er gewinkeld kan worden is heel plezierig. “We hebben de caravans in het voorjaar en de zomer buiten opgesteld en daarom is er in de showroom ruimte vrijgekomen voor de winkel. Alles wat je maar denkt nodig te kunnen hebben op de camping, hebben we. Dus niet alleen voor technische accessoires zoals movers, satellietschotels en airco’s kunnen mensen bij ons terecht. We hebben mooie barbecues, kookaccessoires, kampeermeubelen, slaapbenodigdheden en onderhoudsmaterialen. Maar ook caravanvoortenten en luifels van o.a. Isabella, Walker, Dorema, Brand en Starcamp. Schroom niet ons een kampeervraag te stellen. We zijn zelf fervente kampeerders en vinden het gewoon echt leuk om iemand zo goed mogelijk te helpen. Bovendien moet rondlopen bij ons in de showroom al een beetje aanvoelen als vakantie.”

Hebt u ook zo’n zin in het nieuwe kampeerseizoen? Wees verstandig en laat uw caravan checken voordat u de weg op gaat. Voor een Bovag onderhoudsbeurt, schade en reparatie zit u eveneens goed bij Heuvelrug Kampeer & Caravan. Heeft u een vraag, opmerking of advies over onze werkwijze en service verlening willen we dat graag van u horen. Wilt u een advies van ons, of kunnen wij u een service verlenen, laat het os weten: 0343-451320 of info@heuvelrugkampeerencaravan.nl.