Tenten en luifels voor uw caravan

tenten-luifels-caravancentrum-heuvelrug-utrecht

Breed assortiment voortenten en luifels voor caravans

Uiteraard leveren wij ook voortenten en luifels voor caravans. Wij kunnen u deze leveren van de merken Isabella, Walker, Dorema, Starcamp, en Thule en Fiamma. Hier vind u alle informatie over de verschillende merken voortenten en luifels. Ga naar het logo van het gewenste merk en klik daarop als u meer informatie wenst.

Hieronder vind u een overzicht van de merken waar wij bij zijn aangesloten. Klik op het logo om de meest recente brochure te bekijken:

Omloopmaat van de caravan

Belangrijk voor u om te weten is de omloopmaat van de caravan. Onderstaande tabel geeft aan hoe dit te bepalen is. De maat aanduiding kan per merk verschillen. Al onze tenten en luifels zijn binnen een enkele dagen leverbaar.

De omloopmaat van uw caravan bepaald u als volgt. Neem een stuk touw of een lang meetlint. Start de meting op de grond en volg onderstaande rode lijn over de caravan heen naar de andere kant op de grond. Het getal dat daaruit komt geeft de omloopmaat. Om de maat te bepalen voor een luifel aan de voortent dient u te meten tussen de 2 dakliggers aan het uiteinde van de voortent, van de midden stang naar de hoekstang links of rechts. Zijn er vragen of de omloopmaat bel 0343 – 451 320 of mail info@heuvelrugkampeerencaravan.nl

Bepaal uw omloopmaat zoals hieronder aangeven
omloopmaat-caravancentrum-heuvelrug-utrecht