Caravan Veenendaal

Bent u op zoek naar een caravan in Veenendaal? Dan moet u bij Heuvelrug Kampeer & Caravan te Leersum zijn. Wij hebben voor iedereen een passende caravan. Zo zijn wij dealer van het bekende topmerk KNAUS. Kiest u voor de Sport, de Sudwind of de Deseo Transport? Wij adviseren u graag. Heeft u iets minder geld te besteden dan is het jonge merk Weinsberg een betrouwbaar alternatief. Tot slot hebben wij ook diverse caravans van het merk T@B als u een eigentijdse, hippe en trendy caravan zoekt. Vergeet ook zeker niet om onze actiemodellen te bekijken. In het voorjaar en in de zomer staan de caravans buiten. Ideaal dus om dan diverse modellen te komen bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de caravan van uw keuze. Voor de financiering werkt Heuvelrug Kampeer & Caravan uit Leersum samen met Finanplaza. Informeer naar de mogelijkheden.

Caravan Veenendaal

Stalling caravan Veenendaal

Wilt u uw caravan in Veenendaal stallen, dan is Heuvelrug Kampeer & Caravan te Leersum eveneens de juiste keuze. Onze stalling is overdekt en aan de voorzijde open. Wij zitten vaak vol, dus het is verstandig om eerst contact met ons op te nemen. Wij bekijken dan of wij een plek beschikbaar hebben. Is dit niet het geval, dan kunnen wij u op de wachtlijst zetten. Op de website vindt u een uitgebreide lijst met alternatieve adressen waar u uw caravan kunt stallen.

Onderhoudsbeurt caravan

Naast de aanschaf van een nieuwe caravan en de stalling van uw caravan, kunt u ook voor onderhoud bij Heuvelrug Kampeer & Caravan te Leersum terecht. Ga zeker op weg en laat een BOVAG-onderhoudsbeurt uitvoeren. Het is verstandig om dit één keer in de twee jaar te doen. Tijdens de onderhoudsbeurt lopen wij uw caravan na op verschillende onderdelen, zoals de remmen: deze worden gereinigd, gesmeerd en afgesteld en u krijgt een rapport van de remmentest. Ook controleren we het onderstel / chassis, de banden, de verlichting, de elektra en het gas. Bovendien voeren een globale vochtmeting uit.

Prijs onderhoudsbeurt

De kosten voor een BOVAG onderhoudsbeurt bedragen €239,-. Let op: deze prijs is exclusief extra werkzaamheden en extra onderdelen. Voor tandemasser-caravans wordt er een meerprijs van €55,- in rekening gebracht. Maak nu alvast een afspraak voor het hoogseizoen. Tot ziens in Leersum bij Heuvelrug Kampeer & Caravan.