Caravan Gelderland

Voor een caravan in Gelderland moet u bij Heuvelrug Kampeer & Caravan zijn: dé caravan dealer in Gelderland. Wij hebben een uitgebreid assortiment caravans van topmerken. Naast nieuwe caravans hebben wij ook diverse occasions waar u uit kunt kiezen. Zit u krap bij kas? U kunt direct via de website uitrekenen wat een lening voor uw nieuwe caravan u maandelijks kost.

Caravan kopen Gelderland

Naast het kopen van een caravan in Gelderland kunt u bij Heuvelrug Kampeer & Caravan ook terecht voor accessoires, tenten en luifels voor uw caravan. Wij voeren de volgende merken: Isabella, Walker, Dorema, Starcamp, en Thule en Fiamma. De juiste keuze voor een tent of een luifel wordt bepaald aan de hand van de omloopmaat. Bekijk hoe u de omloopmaat bepaalt. Wist u trouwens dat wij naast accessoires voor uw caravan ook veel producten aanbieden die handig zijn op de camping? Denk aan barbecues, kampeerspullen en kookgerei. Kom snel langs in onze showroom!
Caravan kopen Gelderland

Onderhoud caravan

Heeft u een caravan dan is regelmatig onderhoud, net zoals bij uw auto, van belang om de caravan in goede staat te houden. Hoewel er geen APK plicht is voor uw caravan, is het aan te raden om uw caravan een keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Stilstand is immers achteruitgang en vitale delen van uw caravan kunnen verslechteren zonder dat u dit in de gaten heeft. Gelukkig kunt u bij uw caravandealer in Gelderland: Heuvelrug Kampeer & Caravan terecht voor een Bovag onderhoudsbeurt.

De Bovag onderhoudsbeurt

Bij het uitvoeren van onze Bovag onderhoudsbeurt hebben we een vaste lijst met punten die we langslopen. Bekijk de gehele lijst. Naast het gehele technische onderhoud, waaronder het onderstel, de opbouw, het gas en elektra voeren we eveneens een remmentest uit. Aanpassingen vinden plaats aan de hand van de Bovag normering en voeren we uiteraard pas uit na overleg met u. Is het weer tijd voor onderhoud? Maak dan op tijd een afspraak. Dan weet u zeker dat u in het hoogseizoen goed voorbereid op vakantie kunt. De prijs voor onze onderhoudsbeurt bedraagt €239,- (exclusief extra werkzaamheden en onderdelen). Heeft u een tandemasser-caravan? Dan brengen wij meerkosten in rekening, te weten €55,-.